Impresii si pareri

 

  1„Buna! Sunt Alexa, am 22 de ani, lucrez in Studio 27 de aproximativ 2 ani.  Mai lucrasem in studiouri de videochat dar nu am crezut ca se poate sa am un program atat de flexibil si pe langa asta sa mai primesc si bani in avans. Am ramas placut surprinsa si sunt fericita intr-o asemenea echipa. Este un colectiv agreabil unde mi-am facut  prietene destul de repede. La inceput, aveam o oarecare neincredere dar apoi, vazand ca efortul imi este rasplatit, totul a venit de la sine. Desi am lucrat in mai multe studio-uri pana am ajuns la Studio 27, doar aici am gasit ceea ce cautam: liniste, intelegere, corectitudine si respect, lucruri care cred ca sunt esentiale in acest job. Ramane sa se convinga fiecare de acest lucru!”

2„Salut, sunt Stefania. Vreau sa iti spun ca, la Studio 27 in numai o saptamana am castigat mai bine decat as fi castigat intr-o luna la un loc de munca obisnuit! Aici am gasit o echipa care m-a ajutat sa ma integrez si sa evoluez. Povestea mea aici a inceput anul acesta in ianuarie cand, dupa o perioada lunga in care aveam multa neincredere, m-am hotarat sa incerc sa lucrez in videochat. Nu mai lucrasem inainte in domeniu si eram oarecum sceptica in ceea ce priveste acest job. Dupa prima sesiune, aceasta insemnand numai doua saptamani am reusit sa castig cat poate as fi castigat intr-o luna intr-un loc obisnuit de munca sau poate chiar mai mult:) Aici am gasit tot sprijinul. Fiind pentru prima oara intr-un studio,  imi era teama ca nu ma voi descurca dar totul se invata daca ai rabdare iar in timp efortul iti este rasplatit.Acum e altceva, pot face lucruri la care pana acum doar visam!”

3 „Salut! Numele meu este Alexandra si am 22 de ani. Timp de 3 ani m-am tot plimbat de la un studio la altul, confruntndu-ma adesea cu probleme precum: intarzierea platilor, camere comune, dezinteres din partea managerilor la problemele tehnice intalnite etc. La studio-27, am scapat de toate aceste probleme. Plata se face la timp, ba chiar in avans, camerele sunt comfortabile, suportul tehnic este disponibil non-stop, iar colectivul agreabil. Sunt multumita de alegerea mea.”

  4„Buna! Sunt Adriana si am 23 de ani. Primele mele zile in domeniul videochatului le-am petrecut la Studio-27 si iata, ca, in august implinesc 2 ani si ma aflu tot aici. Nesiguranta de la inceput a fost rapid inlocuita cu incurajari din partea colegelor si am reusit sa-mi  maresc veniturile. Acum nu am doar vise, acum le implinesc!”

5„Buna! Ma numesc Simina si am 37 de ani. O varsta care va poate parea neobisnuita pentru domeniul in care activez. Nu este insa deloc asa si am reusit sa trec peste toate prejudecatile de care am fost inconjurata. Am o familie pe care o intretin decent si multumesc Studio-27 ca mi-a aratat cum pot face bani rapid si cu placere intr-un mediu in care sunt respectata si unde parerea mea conteaza. Recomand cu drag.”

6„Salut! Numele meu este Maria si sunt studenta in anul II. Viata de student bucurestean este grea pentru un tanar venit din provincie. Toate costurile pe care le implica si oferta de munca scazuta de pe piata, m-au facut sa apelez la acest domeniu. Am optat pentru categoria non-adult si sunt mai mult decat satisfauta de alegerea mea. Program flexibil, venit ridicat. Studio-27 a avut un rol decisiv in alegerea mea: decor modern, camere si computere performante, traineri cu experienta, suport tehnic competent.”

7„Salut! Sunt Mihaela si am o experienta de 8 ani in domeniul videochatului. Imi pare rau ca am gasit acest studio doar cu 2 ani in urma. Daca l-as fi gasit acum 8 ani, probabil ca as fi realizat mult mai multe decat pana acum. Este extraordinar de important in ce mediu lucrezi, ce decor ai si cu ce echipament tehnic este dotat postul de unde lucrezi. Corectitudinea si transparenta platilor cat si seriozitatea conducerii sunt printre putinele motive care m-au facut sa raman aici.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *